Nu släpps följetången Önskebrunnen på Storytel

Omslag Önskebrunnen

Onskebrunnen högupplöst

Från och med den 19 september finns thrillern Önskebrunnen – var försiktig med vad du önskar dig på Storytel, skriven av Felicia Welander och Peo Bengsson. Följetången består av tio entimmesavsnitt för Storytel Original och handlar om vad som händer när våra innersta, mörka tankar blir till verklighet.

– Det känns extra roligt att den är inläst av duktiga dramaten-skådespelaren Ingela Ohlsson, berättar Felicia. Hon har gjort historien levande på ett sätt som vi knappt hade kunnat drömma om. Sedan har det också varit spännande att arbeta tillsammans med Peo Bengtsson. Det är ett skönt avbrott i det rätt ensamma arbetet med romanerna. Lite som att hitta en lekkompis och få försvinna in i en låtsasvärld man  delar och bara kommer ut från när någon (oftast min man) ropar att maten är färdig …

Önskebrunnens handling:

Det är en stekhet sommar utanför Karolinska sjukhuset i Stockholm och kirurgen Margareta har erbjudit sig att hoppa in och jobba. Luftkonditioneringen på sjukhuset är trasig och trots att hela stan är på semester måste personalen ta hand om patienterna som vanligt. Efter en sen natt framför datorn, några glas chablis för mycket och en kommentar om sina darrande händer av kollegan Anders blir Margareta rasande. På kvällen kollar hon upp Darknet, efter ett tips från någon i fikarummet och hittar en hemsida som verkar vara som gjord för henne. En ny värld öppnas. Önskebrunnen utlovar en fredad zon där hon kan få ventilera det förbjudna hon dagtid hela tiden måste hålla i schack. Det är som om någon har läst hennes tankar …

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: