Nu är det jul igen!

Omslag Dan före Dan Felicia Welander.

Omslag Dan före Dan Felicia Welander.

Förra året, under den där heta sommaren som var så torr att huden kändes som fnöske, satt jag på bryggan och skrev om julen till Storytels julkalender. Så när julen äntligen kom och gick på riktigt och det blev januari igen var jag ärligt talat ganska mätt på den. Då hörde Lavender Lit av sig och frågade om jag ville skriva något för dem. ”Gärna en julroman”…

Så i år sitter jag här mitt i sommaren igen på bryggan och skriver om – julen. Det är tur att jag, som min familj är väl medvetna om, älskar den så mycket. Så det har faktiskt varit fantastiskt att få försvinna in i snöiga landskap och saffransdoftande draman. Och jag ser faktiskt redan fram emot oktober när Dan före Dan släpps. Hoppas du vill läsa. God jul!

 

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: