BÖCKER

Nästan för alltid

Den tredje och sista delen i trilogin om Eva och Monikas vänskap utkommer maj 2018.

 

 

Pocketomslag

BARA IDAG 

Bladh by Bladh

Finns även i pocket (Pocketförlaget) och som ljudbok (uppläsare Alexandra Rapaport)

Om att resa och vad som händer när man blir en modigare variant av sig själv.

Att resa är att våga. Plötsligt känns det självklart att åka moped utan hjälm och bada i allt för höga vågor. Gå i hatt. Ta den där fjärde ölen. Unna sig det där lilla extra.

När Eva åker med Patrik på en efterlängtad semester är allt till en början precis som hon har föreställt sig det: Balkongen har havsutsikt, buffén är riklig och stranden vit. Men med sig har hon också sin vän Monikas lista över saker hon aldrig hann förverkliga och hon bestämmer sig för att bocka av de tre sista punkterna åt henne på resan. En resa som tvingar Eva att möta sina egna rädslor och att ställa sig frågan vad som egentligen är modigast – att gå vidare, eller att våga stanna kvar?

Köp Bara idag på bokus.com här

Lyssna på Bara idag på Storytel här (Uppläsare: Alexandra Rapaport)

 

pocket

KANSKE IMORGON

Bladh by Bladh

Finns även i pocket (Pocketförlaget) och som ljudbok (uppläsare Alexandra Rapaport)

En roman om en ofrivillig vänskap och vikten av att inte få vara ifred

Eva har förlorat sin dotter i en olycka och försöker nu samla tillräckligt med mod för att avsluta sitt eget liv. Under tiden följer hon sina dagliga rutiner med målet att aldrig, aldrig låta det vara tyst. Med lurarna i öronen fortsätter hon att gå till jobbet – där ingen vet vad som har hänt – fortsätter att heja på grannarna, fortsätter att handla sin mat, fortsätter att dricka sitt kaffe.

Men en dag kommer Evas granne Monika i hennes väg. Med sin spontana livsglädje och färgstarka personlighet stör hon Evas planer och en ofrivillig vänskap börjar spira. Monika styr sitt eget liv, tar för sig, ber inte om ursäkt. Monika backar inte för sorgen när alla andra gör det. För Monika verkar livet vara en sådan självklarhet.

Eller?

 

Köp Kanske imorgon på bokus.com här

Lyssna på Kanske imorgon på Storytel (Uppläsare: Alexandra Rapaport)